Žáci oboru Kuchař – číšník připravují zvěřinu na mnoho způsobů. Od předběžné úpravy až po tepelné úpravy. Proto jsem se rozhodli, že Vám poskytneme pár nových vyzkoušených receptů našich žáků. Můžete se tedy hned pustit do vaření s námi!
Prsíčka z divoké kachny s čokoládovou omáčkou na portském víně s bramborovými noky
Bažantí prsa na smržové smetaně
Zaječí stehna s hroznovým vínem a hrozinkami
Naší žáci připravují masové rolády na mnoho způsobů. Samožejmě klasické, podle kuchařských norem, ale též učíme žáky, aby si sami vymysleli vlastní recepty a touto formou rozvíjeli gastronomii.
Příprava masové rolády z vepřové kotlety a kostí
Fotodokumentace přípravy
Přejeme vám dobrou chuť!
Michal Koch, učitel odborného výcviku a žáci oboru Kuchař-číšník
Počet přečtení 131