Dnes naši mladí kuchaři chtěli vědět, jak se vymýšlí a skládá nový pokrm. Tak jsem jim předvedl, jak vytvořit pokrm z již z nakoupených surovin, ktere měly být určeny původně k jinému vaření – původní plán byl – česká kuchyně a dušení. Ale zkusili jsme si dát vyšší cíl – americkou kuchyni a minutkovou verzi.
Dobrý kuchař ví, že vaření je vlastně alchymie s láskou 🙂 …
Stručný popis:
Pečené brambory, cibule, česnek, olivový olej, rozmarýn, gril koření.
Restované kuřecí a vepřové maso na nudličky s gril kořením, olivový olej, česnek, solamyl.
Smažená červená cibule obalená v hladké mouce a sladké paprice.
Červená cibule s citronem, se solí a třtinovým cukrem.
Tzatziki ze salétové okurky, česnek, zakysaná smetana, sůl, pepř, dresink – majonéza, sladký kečup, česnek, worcester, hořčice, sůl, pepř a cibulka.
Dobrou chuť!
Michal Koch, učitel OV