Aktivní i ve volném čase

Každoročně se skupina pedagogů naší školy účastní „Jarního výšlapu“. Nejinak tomu bylo i poslední dubnovou sobotu. Naše patnáctičlenná skupina zamířila od školy údolím národního parku Podyjí směrem k Andělskému mlýnu v Mašovicích a odtud pak dále lesem k vyhlídce Králův stolec … Po krátké přestávce jsme se vydali po proudu řeky Dyje a přes Hradiště k Obří hlavě a Gránickým údolím do centra Znojma, kde jsme naše putování zakončili příjemným posezením. Z plánované osmikilometrové trasy se nakonec stala trošku delší procházka, a to čtrnáctikilometrová. Na „výšlap“ s výbornými kolegyněmi a kolegy se jen tak nezapomíná. Slunce svítilo, nálada byla víc než dobrá…

A co vy, milí žáci a studenti? Překvapte své rodiče a vezměte je taky na výlet. Třeba do nejmenšího národního parku ČR, kterým je Podyjí. S kolegy jsme se shodli na tom, že dovolenou člověk často tráví v různých destinacích, ale za domem to nezná. Pojďme to společně změnit!

To, jak aktivně trávíte volný čas s rodinou, můžete nafotit a poslat do Teamsů. Nejlepší žáky ráda odměním. P.S. Každý žák může poslat pouze jedno foto, a to do 17. června 2024.

Mgr. J. Nevrklová