Kapr nám neuplaval!
Na výstavišti v Českých Budějovicích ve dnech 21. – 22. listopadu 2019, v rámci gastronomické akce Gastrofest 2019, proběhl 14. ročník kuchařské soutěže Český kapr. Jedná se o celostátní gastronomickou soutěž a její téma znělo „Český kapr v moderní úpravě“. Akci pořádala Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, regionální pobočka Šumava ve spolupráci s Gastrofestem České Budějovice.
Český kapr je nominační soutěží pro školy na finále Gastro Junior 2021.
Tohoto klání se úspěšně zúčastnila také žákyně třetího ročníku oboru Kuchař – číšník naší školy Viola Antlová. Poctivá příprava pod vedením vyučujících
Bc. Kateřiny Broučkové a Michala Kocha přinesla své ovoce. S receptem Kapr se špenátovou krustou, houbovou omáčkou a provensálskými bramborami obsadila krásné čtvrté místo a za sebou nechala soupeře z hotelových škol a gastronomických středních škol.
Podrobnosti
- Podrobnosti
- Vytvořeno 26. 11. 2019 10:26
- Vložil Administrátor 02
- Zobrazeno: 79