Kapr nám neuplaval!

Na výstavišti v Českých Budějovicích ve dnech 21. – 22. listopadu 2019, v rámci gastronomické akce Gastrofest 2019, proběhl 14. ročník kuchařské soutěže Český kapr. Jedná se o celostátní gastronomickou soutěž a její téma znělo „Český kapr v moderní úpravě“. Akci pořádala Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, regionální pobočka Šumava ve spolupráci s Gastrofestem České Budějovice.

 

Český kapr je nominační soutěží pro školy na finále Gastro Junior 2021.

Tohoto klání se úspěšně zúčastnila také žákyně třetího ročníku oboru Kuchař – číšník naší školy Viola Antlová. Poctivá příprava pod vedením vyučujících 

Bc. Kateřiny Broučkové a Michala Kocha přinesla své ovoce. S receptem Kapr se špenátovou krustou, houbovou omáčkou a provensálskými bramborami obsadila krásné čtvrté místo a za sebou nechala soupeře z hotelových škol a gastronomických středních škol. 

 

Podrobnosti
   

Kontakt: Dvořákova 19 - tel.: 515 225 280, 515 248 538   Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

   
Copyright © 2019 SOŠ a SOU Znojmo. Všechna práva vyhrazena.
Joomla! je svobodný software vydaný pod licencí GNU General Public License.
Vytvořil Portal 70 - tvorba webových stránek Znojmo
DnesDnes17
VčeraVčera543
Tento týdenTento týden3743
Tento měsícTento měsíc4262
CELKEMCELKEM560446